Den første uge

Onsdag den 22. april begyndte Becca at gøre klar, opblokningen startede. I kontakt med dyrlægen.

Torsdag stadig ingen hvalpe, til kontrol hos dyrlægen. Snakkede i telefon med dyrlægen et par gange. Torsdag aften blev det så til kejsersnit.

Der kom så 8, 4 par: - 2 røde hanner, 2 røde tæver, 1 gul han, 1 gul tæve, en lys han og en lys tæve. De blev rusket og nuldret godt,  tjekket for ganespalte, alle var fine og ok. Navlestrenge ordnet.

De vejede fra 308g til 390g.

En hvalp, den ene røde han, har et knæk på halen. Vi kalder ham Langelænder, da han kan kendes på knækket :-)

Becca var lidt groggy, og forstod ikke helt hvad der var sket. To hvalpe af gangen blev lagt til. Der blev suppleret med sukkervand.

Lørdag var de sultne, der var endnu ikke nok mælk, Becca gad ikke drikke, fik vådt foder, så der kom lidt væske ind til mælkeproduktionen. Indkøb af mælkeerstatning,  og så sov de hurtigt efter spisning. Nogle var super gode til flasken, andre mindre gode. Men alle tog på fra dag til dag.

Søndag aften gad Becca ikke spise.  Operationssåret så fint og rent ud.

Mandag gad hun ikke en gang tage imod en bid med ost på, så afsted til dyrlægen. Ingen feber, måske lidt smerter. Så hun fik lidt smertestillende og skal have igen tirsdag eftermiddag. Og så var appetitten tilbage.

De første dage har hvalpene sovet i en mindre kasse af to årsager.  De ligger tæt og varmer hinanden, og Becca havde det med at lægge sig lidt voldsomt ovenpå dem, så vi turde ikke have dem i samme kasse.

Tirsdag, de ligger pt i samme kasse alle 9 om dagen, Becca ligger sig gerne hos dem og mælkebaren er konstant åben.

Onsdag. de er blevet så store nu, at de kan ikke være i samme kasse, og er derfor delt i to når der skal soves.

Torsdag nat var der fest, den ene ville sove med din mor, så alle 8 kom i den store fødekasse,  og de små kasser bruges ikke mere.

  • Og der kom 8, og vi er klar til at køre hjem om lidt.

  • Første gang alle 8 spiser hos Becca samtidig.