Om familien Bjerre

Kontaktoplysninger:

Lise Bjerre
Kildebakken 57
3600 Frederikssund

Tlf. 40 51 37 70

Mail: Bjerretryk@gmail.com

Da de blev konfirmeret, Kasper er siden da vokset mig godt over hovedet.

Jeg er enlig mor til et par tvillinger på snart 18 år, Katja og Kasper.

Jeg har mit eget firma, nu på 28. år. Jeg producerer og sælger grammatikbøger til alle der vil have styr på grammatikken og så laver jeg forskellige tryksager for private, foreninger og firmaer, www.bjerreforlag.dk

Jeg er vokset op med hund, den første jeg husker er Lady, som vi fik da jeg var 1 år. Hun var en blanding af collie og labrador. Hun var gul med hvidt bryst og lidt tynde ben, hun var verdens bedste familie hund. Hun lærte ret hurtigt, at når hun hoppede op af mig, så hylede jeg, så hun holdt hurtigt op med det, hoppede ikke op af mig og andre på min størrelse, og jeg voksede jo. Lady blev 16 år.
Derefter fik vi en beagle, og senere en til, Rie og Kiki, dejlige hunde, men de kræver en del, og de stjæler gerne fra bordet og graver sig ud under hegnet.

I 1993 avlede min bror en tæve til mig, hun hed Gijas Blowing Dancer, vi kaldte hende for Blowie. Da Blowie var ca. 5 år mødte jeg så Thomas (mine børns far), han var jæger men havde aldrig haft hund, og slet ikke med på jagt. Blowie havde haft lidt træning de første 1,5 år af sit liv og var bare min hund, vi trænede hos Kaj Lübcke.
Thomas tog hende med på jagt, og hun skuffede ikke sin slægt, hun var en fantastisk jagthund, hun vidste hvad hun skulle og Thomas behøvede egentlig ikke gøre så meget.
Hun fik et kuld hvalpe, 7 sorte hanner :-)

I 2014 talte børnene og jeg så om at vi skulle have en hund, og Katja fandt ret hurtigt frem til retrieverklubbens hvalpeliste, og hun fandt så Becca i Holbæk, hos Jane Dam.
Becca har ialt 29 helsøskende (fordelt på 5 kuld), flere af dem er røntgenfotograferet og alle er som Becca helt fejlfrie og fine i deres skuldre, hofter og albuer.

Jeg går ikke på jagt med Becca, hun er først og fremmest en familiehund, men evnerne har hun, det er der ingen tvivl om. Vi deltager jævnligt på forskellige træningshold, mødes med andre og træner, og tager også en prøve ind imellem, hun tager både vildt og dummyer uden at blinke. Vi har gået lidt spor og prøvet lidt Nose Work, noget vi gerne vil arbejde videre med.

De af hendes brødre og søstre der går på prøver og jagt, klarer sig rigtig flot, de er i vinderklasser og i åbenklasser.

Inden 1. hvalp overhovedet er født, er der brugt ca 16.000 kr på div. undersøgelser og vaccinationer, røntgent, ultralydsscanninger og hanhund.
Når de så er født kommer der foder, chipping af alle hvalpe, sundhedstjek, ormekure, ekstra hegn, mange andre udgifter og mange arbejdstimer.
Derfor er en hvalp med stamtavle heller ikke helt billig, og det er så også inkl. alt det du kan læse på Forsiden.
Når hvalpene er født (fra 3. uge), kan du komme forbi, hilse på hvalpene og reservere en hvalp.
Depositum på 2000 kr. betales forud, resten ved levering af hvalpen.

Becca er med på arbejde næsten hver dag, så du er allerede nu velkommen til at komme forbi og hilse på hende (mandag-fredag fra ca kl. 10-16, og lørdage efter aftale)

Med venlig hilsen
Lise Bjerre